Luuk Ikink sidekick Humberto Tan in RTL Late Night

Luuk Ikink gaat de overstap van radio naar televisie maken. De nieuwsfanaat gaat aan de slag in Humberto Tans RTL Late Night.

Dat leuke nieuws maakt Luuk Ikink (foto) zelf bekend in de radioshow BNN Today. "Ik ga weg bij BNN Today en ik ga meewerken aan RTL Late Night waar ik Humberto Tan ga ondersteunen. In het programma mag ik mijn blik op het nieuws geven", laat Ikink weten. Na vijf jaar bij het programma te hebben gewerkt vond hij het tijd voor iets anders.

Todays Topics!

Het takenpakket van Ikink bij RTL lijkt op dat van zijn huidige werkgever. Bij BNN Today presenteert Luuk namelijk het onderdeel Todays Topics! waarin hij op humoristische wijze een top vijf samenstelt van het nieuws van de dag. In RTL Late Night gaat hij ongeveer hetzelfde doen.

Humberto Tan

Het nieuws is opmerkelijk, omdat Humberto Tan eind mei nog meldde helemaal geen sidekick te willen. Hij liet toen weten: “Er komt geen sidekick. Ik zit gewoon alleen, met gasten." Hiermee hoopte hij zich te onderscheiden van andere talkshows als Pauw & Witteman en Knevel & Van den Brink.

RTL Late Night

RTL Late Night gaat vanaf 26 augustus de concurrentie aan met Pauw & Witteman en Hart van Nederland. Humberto Tan ontvangt dan elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek.

Reageren