The Voice comebacks

Maan en Typhoon nieuwe coaches in The Voice Of Holland

13 december 2021 19:18 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een verrassing in het twaalfde seizoen van The voice of Holland: er blijken niet vier maar zes coaches mee te doen. Maan en Typhoon maken hun debuut naast Ali B, Anouk, Waylon en andere nieuwkomer Glennis Grace.

Maar waar Glennis Grace in één van de vier rode draaistoelen mag plaatsnemen, doen Maan en Typhoon hun werk in de Voice-spinoff The comebacks, zo kon RTL Boulevard melden.

Afvallers

Het principe is heel simpel: tijdens de audities, battles en knock-outs vallen er veel talentvolle kandidaten af omdat de coaches nu eenmaal keuzes moeten maken. Maan & Typhoon stellen uit al deze artiesten hun eigen team samen. De groep krijgt een eigen coaching traject dat op Videoland te volgen is. Uiteindelijk stromen twee van hun kandidaten in bij de liveshows van de talentenjacht. 

Comeback

Het comeback principe is al bij andere Voice-edities ingevoerd. In Spanje wist een comeback kandidaat zelfs met de winst aan de haal te gaan. Maan weet als geen ander hoe The voice of Holland werkt. Ze won in 2015 met de steun van coach Marco Borsato en timmert sindsdien hard aan de weg. 

The voice of Holland is vanaf vrijdag 7 januari weer te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Meer over