Blijven zingen

Maan invalcoach bij The Voice Kids voor Team Snelle

22 mei 2021 09:11 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Kijkers van The Voice Kids keken vrijdag verbaasd naar RTL4 toen ze ineens Maan als coach zagen. De zangeres verving bij de talentenjacht vriend Snelle, die bij de opnames verstek moest laten gaan vanwege een burn-out.

Zodoende kreeg Maan de regie over team Snelle en daar kwam ook nog eens ontzettend veel toeval bij kijken. De laatste battle tussen Mijntje, Eden en Eva werd namelijk uitgevochten via het nummer Nog even niet, van jawel, Maan.

Ziel zonder kras 

Maan deelde op haar Instagram wat beelden van achter de schermen waarbij ze in gesprek ging met de drie zangeresjes. Nadat ze uitlegde wat een ziel zonder kras, een zin uit het nummer, betekende, smolt het hart van de zangeres enorm. Het werken met kinderen was niet geheel nieuw voor de Bergse, want eerder was ze onderdeel van Superkids.

Winnares 

De 24-jarige Maan was met haar invalbaan bij The Voice Kids min of meer terug op het oude nest. In 2016 wist ze de volwassen versie van de talentenjacht namelijk op haar naam te schrijven. Als één van de weinigen heeft Maan er daarna een glansrijke carrière in de muziekwereld aan overgehouden.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Meer over