Het gouden duo

Maarten van Rossem en Philip Freriks ook in volgend seizoen De Slimste Mens

29 augustus 2022 09:40 | amusement | Door Marjolein Vos

© Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
Het inmiddels bekende duo van De Slimste Mens: Maarten van Rossem en Philip Freriks gaat door met hun succesprogramma. Dat meldt producent Marc Dik van productiehuis Skyhigh op Twitter.

'De Slimste Mens sluit knallend af met ruim 2 miljoen kijkers en een ijzersterke winnaar Jasper van Kuijk. In de winter melden we ons weer met Philip en Maarten', valt te lezen op de Twitter-pagina van de producent.

Best bekeken

Al jaren doet het programma het goed. Afgelopen vrijdag zagen we hoe cabaretier en columnist Jasper van Kuijk het twintigste seizoen won. Hij versloeg presentatrice Anniko van Santen en cabaretier Erik van Muiswinkel. Naast de winst zorgde de show nog voor iets anders moois voor Van Kuijk. De kaartverkoop voor de afscheidstournee van de cabaretier gaat heel hard sinds zijn deelname aan het programma. Jasper emigreerde met zijn gezin deze zomer naar Zweden. 

Jubileum-editie

Dit jaar was er ook een zogenoemde All Stars-editie te zien van het programma. Hierin streden zestien oud-finalisten van De Slimste Mens in een online-spin-off van de populaire quiz om de titel de slimste der slimsten. Deze titel mag verslaggever Marieke van de Zilver dragen.

Meer over