Maarten en Gijs op Dinojacht

Maarten van Rossem en Gijs Rademaker maken dinosaurus-programma voor Videoland

16 november 2022 09:53 | amusement | Door Irma Tomas

© Videoland
Maarten van Rossem en Gijs Rademaker maakten al een podcast over hun favoriete onderwerp dinosaurussen, en daar komt nu de serie Maarten en Gijs op Dinojacht op Videoland bij.

Maarten en Gijs ontdekten hun gezamenlijke liefde voor de prehistorische dieren tijdens de opnamen van De Slimste Mens waar Gijs meedeed als kandidaat. Daarop volgde de podcast Dinocast waarin de klaar met het onderwerp. Ze hebben een serie opgenomen voor Videoland.

Langnekdino

In Maarten en Gijs op Dinojacht gaan ze op roadtrip door Noord-Amerika met als einddoel een gezamenlijke droom: de opgraving bijwonen van een langnekdino, in de woestenij van Wyoming. Volgens het persbericht zijn beroepsmopperaar Maarten en Gijs het lang niet altijd met elkaar eens wat de opnamen niet gemakkelijker maakte. 

Jurassic Park

Tijdens hun reis laten de grootste dino-experts hun laatste ontdekkingen zien en nemen schatzoekers het duo mee de wildernis in om dinobotten te vinden en op te graven. Ze beginnen hun trip in Hollywood, waar de dinogekte ooit begon dankzij Jurassic Park.  

Maarten en Gijs op Dinojacht is vanaf 21 december wekelijks te zien bij Videoland.

Meer over