Teller op 0

MAFS Aron en Monique toch ook gescheiden

25 februari 2021 17:32 | amusement | Door Televizier

Het laatste seizoen van Married at First Sight kent officieel geen getrouwde koppels meer. Met Aron en Monique heeft ook het laatste stel van de reeks nu de scheiding aangevraagd. 'De liefde bleef uit.'

Tijdens de laatste aflevering van Married at first sight leek alles nog koek en ei tussen Aron en Monique. De twee bleven, als enige stel van het programma, getrouwd met elkaar. Helaas bleek de uitzending niet de laatste informatie te bevatten, want twee dagen later maken ze bekend toch ook te zijn gescheiden. 

Bijzonder

"We hebben het een kans gegeven, maar daarna bleef die liefde uit. Toen hebben we besloten de scheiding aan te vragen", vertelt Aron vandaag in De Telegraaf. Samen met Monique - de twee zijn nog bevriend - vertellen ze hoe hun huwelijk uiteindelijk laten stranden. "Na de beslissing getrouwd te blijven, dat was half oktober, zijn we samen een weekend naar Noordwijk gegaan. Op de hotelkamer, met een flesje wijn, zijn we elkaar huilend in de armen gevallen; het was zo bijzonder wat we allemaal hadden meegemaakt.” 

Vrienden

Toch bleef dat gevoel van verliefdheid weg. En dus voelden ze allebei dat er geen basis was voor een huwelijk. Nu zijn ze vrienden en houden ze de deur open voor het geval er toch ooit nog iets moois opbloeit, zegt Aron. „We hebben ons trouwen omgezet in vriendschap. En dat is een goede start. We hebben veel geluk gehad samen, ondanks dat we geen trouwpapiertje meer hebben.”

Allemaal gescheiden

In Married at first sight worden onbekenden aan elkaar gekoppeld op basis van persoonlijkheid, interesses en andere wensen. Het laatste seizoen bewijst dat dat geen garantie is voor een goede relatie. Geen van de koppels zijn dit seizoen bij elkaar gebleven. Drie koppels, Rein & Danny, Lars & Lizzy en Mick & Daisy, hebben zelfs slaande ruzie gekregen na het programma. 

 

 

Meer over