Geen match

MAFS-deelnemer Marcel doet boekje open over breuk met Sherilee

15 Augustus 2020 19:35 | amusement | Door Andrea Peelen

© Screenshot RTL4

Alhoewel Marcel en Sherilee een dolgelukkig koppel leken in Married at first sight: Second chance, is de relatie na de opnames alsnog stuk gelopen. In RTL Boulevard doen de voormalige tortelduifjes hun verhaal.

"Het is helaas niks geworden omdat bleek wij toch wel veel verschilden van elkaar", laat Sherilee weten. Dit geldt ook voor Marcel. "Ik denk wel dat wij in het begin beiden echt serieuze interesse hadden naar elkaar toe, maar gaandeweg kwamen we erachter dat we te veel van elkaar verschilden", beaamt hij. "Daardoor is het uiteindelijk op niets uitgedraaid."

Oprechtheid

Op social media krijgt Sherilee inmiddels een hoop negatieve reacties over haar deelname. Veel kijkers denken dat ze enkel heeft meegedaan om bekend te kunnen worden. Onzin, volgens de deelneemster. "De negatieve reacties doen mij niet zoveel, al vind ik het wel jammer dat mensen zeggen dat ik om de bekendheid heb meegedaan", reageert ze. "Mensen die mij kennen weten dat ik in het echte leven net zo ben als hoe ik op televisie te zien was. En dat ik altijd al op oudere mannen val. Mijn omgeving zag ook aan me dat ik oprecht verliefd was op Marcel." 

Ook Marcel zelf gelooft in Sherilee’s oprechtheid. "Uiteindelijk weet maar één persoon hier echt het antwoord op, maar ik heb de klik vanuit haar naar mij gevoeld en heb geen enkele reden om aan haar intenties te twijfelen." 

Vrijgezel

Marcel gaat inmiddels weer als vrijgezel door het leven, maar heeft de hoop op een nieuwe liefde nog niet opgegeven.  "Ik ben ervan overtuigd dat de ware vanzelf wel op mijn pad gaat komen." Ook Sherilee heeft de prins op het witte paard nog niet gevonden. "Ik ben momenteel alleen en vind dit ook wel prima."

Meer over