Ring ingeleverd

MAFS-Kim vertelt over pijnlijke breuk met David

5 april 2024 16:45 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Videoland
Trouwen na elkaar slechts één keer te hebben gezien: zoals u weet doen mensen dat op televisie in Married at First Sight. Zo ook Kim en David, die in de 2024-versie aan elkaar werden gekoppeld. De mensen die er voor hebben doorgeleerd matchten de twee, maar uiteindelijk liep het niet goed af. Kim vertelt nu meer over die breuk.

"Hij is niet per se het type man waar ik me voor zou omdraaien, maar we waren niet voor niets gematcht, dacht ik toen. Ik was vooral zó benieuwd naar die onderliggende reden, en wilde dat heel graag ontdekken", zo doet Kim uit de doeken in tijdschrift Cosmopolitan.

Leek goed te gaan

In eerste instantie zag het er niet slecht uit tussen de twee, zo zag ook de kijker. Het stel ging op huwelijksreis en leek het samen leuk te hebben. De vraag die er wel constant boven hing was of er ook een romantische klik was. "Ik wilde het aan de start van de koppelsweek, ook al was er nog geen spark, graag nog een kans geven. Of in ieder geval positief afsluiten. David gaf vervolgens tijdens het gesprek met Carlo aan dat hij niet wist of hij de deur nog open wilde doen."

Geen toekomst

Kim besloot door te vragen over die houding van David, waarna de bom zou zijn gebarsten. "Toen dacht ik: als iemand zó kan reageren, weet ik niet of ik met iemand verder zou willen. Dit was voor mij de doorslag dat er in deze match geen toekomst zat."

Meer over