Maik de Boer staande gehouden door politie tijdens tv-programma

27 september 2017 11:17 | amusement | Door Televizier

© Screenshot SBS 6/Zullen We Een Spelletje Doen?

Maik de Boer zat vol in zijn examenrit voor het nieuwe programma Sterren rijden af toen de politie hem in de buurt van Haarlem van de weg haalde.

Maik de Boer en de instructeur die naast hem zat, kregen een 'politie volgen'-seintje te zien en dat betekent nooit veel goeds. Een redactrice van Sterren rijden af vertelt in De Telegraaf dat de auto niet slingerde dus dat het daar niet aan gelegen kan hebben. „Het kan een standaardcontrole zijn geweest, het was niet onprettig.”

 Leuk uniform

Volgens de medewerkster van het programma maakte Maik de Boer ook wat geslaagde grapjes om de sfeer ontspannen te houden. Tegen een kale agent: 'We hebben dezelfde kapper' en 'Leuk uniform, past bij je ogen.' Volgens de stylist, die tegenwoordig aan de slag is voor SBS Shownieuws, wordt hij wel vaker lastiggevallen door politiemensen die uit zijn op een selfie.

Rijbewijs

De BN'ers die meedoen aan Sterren rijden af hebben hun rijbewijs al, maar of Maik ook ditmaal en ondanks de bemoeienis van de politie zijn rit succesvol kon vervolgen, vertelt het verhaal niet.

Meer over