Tweede seizoen

Op deze datum start Make Up Your Mind

23 februari 2022 12:26 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

Dat er een vervolg zou komen van het succesvolle Make Up Your Mind was al bekend, maar nu kunnen we alvast de datum in de agenda zetten.

Vorig jaar was Make Up Your Mind eenmalig op televisie en was het een kijkcijferkanon, dus reden genoeg voor RTL om er een heel seizoen van te maken. Vanaf zaterdag 9 april is het weer aan onder andere Fred van Leer en Nikkie de Jager de taak om te raden welke bekende mannen een metamorfose hebben ondergaan.

25 BN’ers doen mee

Make Up Your Mind zal vijf weken lang te zien zijn en in totaal worden er 25 BN’ers omgetoverd tot drag queen. Blijkbaar stond half bekend mannelijk schoon te trappelen om mee te doen, want presentator Carlo Boszhard liet eerder al weten in de podcast De Leeuw lult verder dat het geen enkel probleem was om mannen te vinden voor het nieuwe seizoen.

Envy Peru

Ook Drag Race Holland-winnaar Envy Peru keert terug in het nieuwe seizoen en zal samen met andere drag queens de mannen beoordelen.

Barry Atsma

Make Up Your Mind werd bedacht door Herald, de vriend van Carlo Boszhard. Vorig jaar werd de eerste editie gewonnen door Barry Atsma, die zo goed lukte als vrouw dat niemand van de jury hem herkende. Als klap op de vuurpijl kwam ook Peter R. de Vries als dragqueen op. Hij reikte de prijs uit aan de winnaar.

Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 9 april, vijf weken lang, om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Meer over