Voorspelling

Make Up Your Mind-kijkers weten het zeker: dít is Sydney Lekker

30 maart 2024 20:54 | amusement | Door Marjolein Vos

© Videoland still

Sydney Lekker trad zaterdagavond op in Make Up Your Mind. Ze was een van de vier queens die het podium pakte en scoorde daarmee de tweede plek. Dat betekent dat we haar terugzien in de 'second-chance' halve finale. Maar wie gaat er schuil achter het artistieke gezicht? 

Ze moest Penny Smize voor zich dulden die wel meteen doorstroomde naar de zinderende finale van het raadprogramma.

Opvallend

Sydney Lekker is zonder twijfel een queen die bij zal blijven. Haar mond zit namelijk op een bijzondere plek. Wij kunnen weinig opmaken uit haar mond want die zien we niet. Die is door de makers weergegeven op haar neus. Dat betekent volgens panellid Nikkie dat hij of zij een neus heeft die anders wel herkenbaar zou zijn en dat die weggewerkt moest worden. 

Lees ook: Alles over Make Up Your Mind 2024 

Sydney Lekker

We moeten dus nog even geduld hebben om te ontdekken wie Sydney werkelijk is, of eigenlijk de BN'er erachter. Volgens het panel moet het wel iemand 'in de house' zijn of DJ en muziekproducent Ronald Molendijk. Of is het toch Martien Meiland of Mental Theo? 

Sydney Lekker in Make Up Your Mind.
Sydney Lekker in Make Up Your Mind.

Wie is queen Sydney Lekker in Make Up Your Mind?

Op X zitten kijkers op het spoor van Ruben van der Meer genoemd die we natuurlijk kennen van Gabbertje. Ook Loes Luca wordt genoemd.  

Make Up Your Mind is iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over