Spannend!

Makers De Verraders onthullen details van nieuwe spelshow Het Onbekende

18 oktober 2022 11:46 | amusement | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk/Rob Jacobs
Begin dit jaar kondigde RTL het al vlug aan in een mysterieuze teaser: de komst van de nieuwe gameshow Het Onbekende. Maar hoe zit het nu precies? Op de televisiebeurs in Cannes hebben de makers eindelijk wat meer details onthuld.

Wees echter niet te blij: de beschrijving van het programma roept namelijk nog altijd meer vragen op dan dat het antwoorden geeft. 

Het Onbekende

Het Onbekende is een productie van IDTV, de makers van De Verraders en lijkt er in de basis zelfs een beetje op. Het is namelijk ook een adventure-reality programma met een psychologisch karakter en draait allemaal om... het onbekende. "We zitten in een bepaalde tijdsgeest", zo blikt Marc Pos, directeur bij het productiehuis, alvast vooruit. "We komen uit een coronaperiode en we ontmoeten allemaal mensen die nadenken over hun pad."

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Keuzes maken in gamevorm

Alleen nadenken over een nieuwe carrière, een nieuwe liefde of minder of juist meer uur werken is één ding, de stap zetten is een tweede. Deze nieuwe show speelt daaop in. "In dit programma gaat het over die vraag: durf je te kiezen voor het onbekende, of blijf je op het vertrouwde pad? Een aantal kandidaten krijgen die dilemma's voorgeschoteld en zullen allerlei avonturen beleven. Pakken die onbekende avonturen goed uit, of krijgen ze spijt? Dat wordt dus in een gamevorm gegoten."

Wanneer het programma te zien is, is niet bekend. Aanmelden is niet meer mogelijk

Meer over