Maar dan zonder Roseanne...

Makers Roseanne overwegen doorstart

2 juni 2018 09:34 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot ABC
Zender ABC schrapte Roseanne na een racistische tweet van hoofdrolspeelster Roseanne Barr. Maar nu lijkt de reboot van de comedyserie toch nog een doorstart te maken.

Entertainmentzender TMZ meldt dat de makers van Roseanne al druk in overleg zijn met ABC om Roseanne zonder de titelster te maken. 

Nieuw jasje

ABC zou wel oren hebben naar een vervolg. De doorstart van de comedy bleek in maart een gouden greep toen meer dan 18 miljoen Amerikanen de avonturen van Roseanne en de familie Connor weer omarmden. ABC zou de rest van de cast een nieuwe serie willen geven zodat Roseanne in een nieuw jasje door kan. 

Overlijden

Het zou niet heel moeilijk zijn om Roseanne uit de serie te schrijven. Het nieuwe seizoen eindigde met Roseanne die zich zorgen maakte over een riskante knie operatie. Ze was bezorgd dat ze niet uit de narcose zou ontwaken. Het lijkt voor de hand liggend dat een eventuele reboot hier op inhaakt.

Dan & Darlene

Sara Gilbert, die naast de rol van dochter Darlene ook actief is als producent, overlegt met de cast. John Goodman zou sowieso al zijn medewerking hebben toegezegd en willen verschijnen als Dan in een eventuele spin-off van de klassieke hit comedy. 

Meer over