En Ruben Reus

Marc Forno en Joan Haanappel in jury Dancing on Ice

6 november 2019 13:01 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Joan Haanappel en Marc Forno vormen de jury van het nieuwe Dancing on ice op SBS. Beiden hebben ervaring met tv-programma's over dansen op het ijs. De derde persoon in de jury is kunstschaatser Ruben Reus.

Joan Haanappel (78) is nog steeds een van de meeste bekende Nederlandse kunstschaatsers ooit. In 2005 en 2006 was ze juryvoorzitter van Dancing on ice dat op RTL 4 werd uitgezonden. Ook Fransman Marc Forno is een oude bekende. Hij was van 2006 tot 2009 jurylid in Sterren dansen op het ijs op SBS6. 

Ruben Reus

Ruben Reus deed ook al eerder mee aan Dancing on ice, hij was in 2006 danspartner van Wendy van Dijk in de editie van 2007 moest hij Stella Gommans leren dansen op het ijs. Ruben was in 2005 Nederlands kampioen kunstschaatsen. 

Roy Donders op de schaats

De kandidaten van dit jaar zullen al druk aan het trainen zijn voor de eerste uitzending. Op 7 december moeten ze er klaar voor zijn want dan is de eerste uitzending. De deelnemers van dit jaar zijn: Tommie Christiaan, Elske DeWall, Roy Donders, Celine Huijsmans, Charly Luske, Donny Roelvink, Nicolien Sauerbreij, Sabine Uitslag en Juvat Westendorp. Winston Gerschtanowitz en Patty Brard presenteren Dancing on Ice

De eerste aflevering is op 7 december op  SBS6

 

 

Meer over