Özcan Akyol

Marc-Marie Huijbregts te grazen genomen in Vandaag Inside

18 mei 2022 09:28 | amusement | Door Irma Tomas

© WDG Photography
Marc-Marie Huijbregts moest het dinsdag ontgelden in Vandaag Inside. Eerst door Johan Derksen en daarna ging tafelgast Özcan Akyol daar nog eens fijntjes overheen.

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee spraken over eventuele nieuwe tafelgasten toen Marc-Marie ter sprake kwam. Volgens René zit Marc-Marie veel te vaak aan tafel bij andere talkshows waarop Johan aanvulde dat dat opmerkelijk is omdat volgens hem Marc-Marie helemaal niks kan. Gelukkig is Marc-Marie volgens de snor 'wel een aardige jongen'.

Niet aardig

Özcan Akyol leek het daarna op te nemen voor Marc-Marie door te zeggen dat wat Johan zei niet waar was. Maar het liep anders. "Hij is niet aardig", zo meldde de schrijver/columnist. Vervolgens vertelde hij dat hij Marc-Marie voor het eerst ontmoette bij De Wereld Draait Door en dat de twee daar geen leuk gesprek hadden. 

Superonaardig

De opmerking van Akyol kwam niet uit de lucht vallen. Onlangs noemde Huijbrechts in zijn podcast Marc-Marie en Aaf vinden iets, Özcan Akyol 'superonaardig'. Eus had dus een rekening te vereffenen. En zo hebben we er dankzij Vandaag Inside een showbizz-fittie bij. 

Meer over