Ruzie!

Marc-Marie slaat keihard terug naar Özcan Akyol

22 mei 2022 12:46 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© KRO-NCRV
Er is een nieuw relletje in medialand tussen Marc-Marie Huijbregts en Özcan Akyol. Laatstgenoemde haalde deze week flink uit naar de cabaretier en Huijbregts vond het nodig om daarna terug te slaan. Dat deed hij in zijn podcast.

Özcan ging van de week flink los op Marc-Marie in Vandaag Inside. De presentator was verbaasd over het feit dat in talkshows als Beau en Jinek zo vaak een beroep wordt gedaan op Marc-Marie. Volgens Özcan moet dat te maken hebben met het feit dat ze geen andere gasten kunnen krijgen.

'Dode ogen'

Marc-Marie heeft een eigen podcast - Marc-Marie & Aaf Vinden Iets - en hij besloot te reageren op de uitspraken. "Ik vind het zo schattig, want dat zit hij zo te praten met die dode ogen. Dat heeft wel iets", zegt hij. "Eus zit zelf echt overal. Die komt gewoon met de trein. Hij hoeft vooraf niet te weten waar hij naartoe gaat. Hij komt gewoon als hij een kleine rekening kan schrijven. Voor 12 euro 50 heb je Eus in je programma. Die zit bij HLF8, bij VI, bij Khalid&Sophie, bij Jinek en bij Beau. Hij zit gewoon overal."

Slijmbal

Eigenlijk wilde Marc-Marie niet reageren, zo zegt hij in de podcast, maar toch besloot hij het te doen. "Onrechtvaardigheid kan ik niet zo goed tegen. Als ik hem zelf tegenkom, is hij een slijmballetje."

Meer over