Oorzaak onbekend

Marc van der Linden ligt in het ziekenhuis

10 Juli 2020 19:37 | amusement | Door Andrea Peelen

© ANP

Royalty-verslaggever Marc van der Linden is opgenomen in het ziekenhuis. Over de oorzaak is nog niets bekend, wel weten we dat Justine Marcella hem niet definitief vervangt bij RTL Boulevard.

Kijkers van RTL Boulevard was het al opgevallen dat de royaltydeskundige een tijdje afwezig is. Na een mysterieuze tweet, waarin Van der Linden zijn locatie deelde en dit het VUmc bleek te zijn in Amsterdam, begon de geruchtenmachine te draaien.

RTL laat nu weten dat hij nog altijd werkzaam is bij het bedrijf. "Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard", laat een woordvoerder weten. "Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien."

Geen vervanger

Ook zegt RTL dat Justine Marcella, die de laatste tijd vaak aan de desk staat om over royalty te praten, niet gezien moet worden als de vervanger van Van der Linden. "Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen. We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime." 

Meer over