Korte corner

Marcel van Roosmalen mag van Studio Voetbal niet meer aanschuiven bij VI

10 augustus 2019 11:57 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Veronica Inside
Marcel van Roosmalen zal niet langer aanschuiven bij Veronica Inside. De schrijver, columnist en voormalig gortdroge kandidaat van De slimste mens is namelijk aan de slag gegaan bij concurrent Studio Voetbal en die twee programma's mag de Arnhemmer niet combineren.

Bij de publieke omroep ontfermt Marcel van Roosmalen zich over de rubriek Korte Corner in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal. De schrijver debuteerde afgelopen zondag al bij de NOS.

Vaste rubriek

Vanwege de vaste rubriek mag hij niet meer aanschuiven bij VI. “Nee, zo werkt dat. Je kunt ook niet voor Vitesse en NEC tegelijkertijd spelen. Je kunt niet de ene week bij de ene in de spits staan en de volgende week bij de ander in het goal.” Eerder had Frank Heinen de rubriek onder zijn hoede.

Veronica Inside

Van Roosmalen werd in Veronica Inside nogal eens gebruikt om 'Zo' te zeggen, naar de slogan van een biermerk. De schrijver vindt de rubriek bij de NOS wel iets inhoudelijker, maar hij zal de mannen van Veronica Inside wel gaan missen. Toch heeft hij ook daar al een gortdroge oplossing voor. "Ik zal ze nog wel eens ooit tegenkomen, denk ik.”

Meer over