Openhartige zanger

Marco Borsato: 'Ga nooit meer vreemd'

13 maart 2021 09:52 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Zanger Marco Borsato is momenteel bezig de media te zoeken met zijn verhaal van de afgelopen tijd. Daarin staat natuurlijk zijn scheiding met Leontine centraal.

Op zaterdagavond 13 maart spreekt hij op SBS 6 met Linda de Mol, maar daarvoor gaf hij al een interview aan De Telegraaf. Hij zegt daarin dat hij heeft geleerd.

"Ik kan niet zeggen dat ik nooit meer een fout zal maken, maar ik ga er niet meer over liegen. Als zoiets gebeurt: maak het bespreekbaar, want de pijn en de zwarte periode die ik heb gevoeld en de schuld en de schaamte die ik daar nog steeds over heb, wil ik nooit meer", doelt de zanger op de affaire(s) die hij heeft gehad. 

Geen affaire met Maan

"Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd. Of het nu goedkomt met Leontine, of in een misschien ooit nieuwe relatie, het gif dat ik heb ervaren en wat dat doet met je relatie, dat wil ik nooit meer", zegt de zanger over zijn escapades.

Hij ontkent overigens dat hij ook met Maan het bed heeft gedeeld. Er gingen geruchten dat dit het geval zou zijn. "Maan, zoveel namen, het is gewoon niet wáár. Die heb ik met respect gecoacht als een van de grote successen van The Voice."

Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6.

 

Meer over