Marco Borsato maakt musical met eigen liedjes

Marco Borsato en zijn vaste liedjesschrijver John Ewbank gaan een musical maken met de liedjes van Marco. De musical gaat SKY heten. 

SKY gaat over het 16-jarige meisje Sky. Ze krijgt te maken van de complexe problemen van een tiener. In haar droomwereld krijgt ze de kans af te rekenen met de lastige keuzes uit haar dagelijkse leven. En daarin worden dus enkel nummers van Marco Borsato gebruikt. 

Binnen, Rood, Dromen zijn bedrog, Wit licht, ik Leef Niet Meer Voor Jou, Afscheid Nemen Bestaat Niet, Dochters, Margherita, Vrij Zijn, Waarom Nou Jij?, De Bestemming, Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht, De Waarheid enz. enz. 

3D

Naast Marco Borsato en John Ewbank doet ook theaterproducent Robin de Levita mee. SKY wordt opgevoerd in Theater Amsterdam dat speciaal werd gebouwd voor de musical Anne, over het leven van Anne Frank. Ewbank en De Levita hebben grootse plannen met SKY, ze willen er een 3D voorstelling van maken. Of zoals Marco Borsato zegt: „Nu we de mogelijkheid hebben om te schakelen tussen realiteit en fantasie door middel van 3D-projectie is de tijd rijp om deze droom werkelijkheid te laten worden'', aldus Marco.

SKY gaat  op 3 april 2016 in première

Reageren