Marco Borsato 'overdonderd' door musical SKY

Marco Borsato is enorm onder de indruk van de cast en crew van musical SKY. "Wat een ongelofelijk fijn cluppie mensen om mee te werken!"

Marco maakte SKY de Musical samen met zijn vaste liedjesschrijver John Ewbank en producent Robin de Levita. De zanger vond de première in april een bijzondere avond. "Wat was dat ongelofelijk spannend en tegelijkertijd voelde ik me bijna jarig, zo blij als een kind!" schrijft hij een maand later op zijn website.

Overtuigd

Marco was al vanaf de tekentafel betrokken bij de musical, maar toch was het ook voor hem afwachten hoe alles zou uitpakken op het podium. "Hoewel de lichttafel na een kwartiertje crashte en opnieuw opgestart moest worden, was de rest van de voorstelling wat ik ervan gehoopt had. De acteurs speelden de sterren van de hemel en waren bijzonder overtuigd."

Diepe buiging

Hoofdrolspeelster Lisse Knaapen zet de liedjes van Marco naar haar eigen hand, ook al weet ze dat mensen gehecht zijn aan Marco's stemgeluid. "Ook ik ben, gek genoeg, gehecht aan mijn geluid", lacht Marco. "Maar vanaf de allereerste noten hoorde ik niet meer 'mijn' liedje maar Sky en haar emoties. Lisse heeft dit ongelofelijk knap gedaan, ik maak een diepe buiging voor haar!"

Matteo van der Grijn

Andere acteurs in SKY zijn onder meer Matteo van der Grijn, Lone van Roosendaal en Eva van der Gucht. "Ook de rest van de cast en crew zijn spectaculair goed", laat Marco weten. "Ik ben echt overdonderd door het resultaat. En ontzettend trots! Wat een ongelofelijk fijn cluppie mensen om mee te werken."

Droomwereld

SKY de Musical gaat over het tienermeisje Sky, dat gepest wordt op school en het ook nog eens thuis heel lastig heeft. Ze kan nergens terecht en komt dan uit wanhoop in aanraking met drugs. Als Sky in coma raakt, belandt ze in een droomwereld waar ze op ontdekkingsreis gaat.

De musical is te zien in Theater Amsterdam. Via de Televizier Musical Club kun je met korting kaartjes kopen voor SKY.

 

Reageren