Marco Borsato stopt waarschijnlijk met The Voice

12 november 2015 11:34 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Het zit er dik in dat dit seizoen van The Voice of Holland het laatste is met Marco Borsato als coach. De talentenjacht kost te veel tijd. 

Marco (48) gooit een balletje over zijn afscheid van The Voice of Holland op in het AD. „Ik moet het gesprek hierover met producent John de Mol nog aangaan. Maar als ik goed wil coachen, moet ik heel veel tijd en energie in mijn pupillen steken óók - of misschien juist - als de camera's niet aanstaan. En de vraag is of ik dat goed kan blijven combineren met alles.”

Beroerte 

Dit is het zesde seizoen van The Voice met Marco als coach, hij kwam bij het programma na het vertrek van Jeroen van der Boom. In 2013 kreegt Marco Borsato een lichte beroerte en ook dat speelt mee in zijn overwegingen. „Ik wil het rustiger aandoen, moet op mezelf letten en dan moet ik kiezen. Ik ben gaan schiften: wat doe ik nog wel, wat vind ik minder belangrijk? The Voice laten gaan is voor mijn nu een serieuze optie.'”

Erland Galjaard, de baas van RTL 4 is al op de hoogte van de twijfels bij Marco. „Zoals ik het van hem hoor, ga ik ervan uit dat hij er volgend jaar niet bij is.” 
Meer over