Marco Borsato vindt Anouk betere coach

Marco Borsato lijkt meer te spreken over Anouk in The Voice of Holland. Toen Anouk in 2015 debuteerde in Borsato’s laatste seizoen, verliep de samenwerking stroef.

Nu, twee seizoenen nadat Marco The Voice verliet, lijkt de ruzie bedaard. “Zo’n eerste keer is misschien ook spannend en ingewikkeld,” geeft de Nederlandse Pavarotti toe in een interview met het AD. Hij volgde het nieuwe seizoen van The Voice of Holland op de voet voor finalist Demi van Wijngaarden, die in The Voice Kids in zijn eigen team zat.

Vakvrouw

Anouk sloeg na het seizoen met Marco één jaartje over om zich op haar zwangerschap te richten. Tijdens haar terugkeer in het achtste Voice-seizoen viel het Borsato op dat de rockzangeres het veel meer naar haar zin leek te hebben. “Hier zat een vakvrouw die inspireerde, zeker ook scherp was en de vinger op de zere plek legde. Deze rol wil je van haar zien.”

The Voice

“Dat was één bak ellende natuurlijk,” zei Anouk over het drama tussen de twee tijdens haar sabbatical van The Voice. Achteraf gezien vond ze het wel zielig hoe Marco’s afscheidsseizoen is verlopen. “Die arme man! Hij zal wel gebaald hebben dat-ie er niet een seizoen eerder is uitgegaan.” De uitspraak van Marco Borsato dat “Anouk vooral bezig is met Anouk” zorgde toen voor veel opschudding. Regelmatig botsten de coaches met elkaar in het zangprogramma en kon Marco zich niet vinden in Anouks strenge commentaar.

Lees ook: Marco neemt opnieuw plaats in The Voice-stoel voor nieuw programma.

Meer over:

Reageren