Margôt Ros en Maike Meijer in nieuw seizoen Toren C

17 maart 2014 16:22 | amusement | Door Televizier

Sketches van de besnorde bewakers, puberale callcentermedewerksters en andere kantoorbewoners (gespeeld door Margôt Ros en Maike Meijer) in een nieuwe, vijfde reeks van Toren C.

Ze durfden het aan om mannen ongegeneerd neer te zetten als lustobject. Een hele rits mannelijke BN'ers stond te trappelen om medewerking te verlenen, zoals Humberto Tan, Hans Klok en Jan Kooijman.

Dit seizoen zijn er ongetwijfeld weer de nodige mooie mannen te zien in het programma. Tot nu toe is één naam bekend: die van oud-voetballer Ronald de Boer. Ook Matthijs van Nieuwkerk had toegezegd, maar de presentator werd helaas afgebeld wegens een uitgelopen schema.

Arie Boomsma

Arie Boomsma kreeg in tv-programma Opium een uitnodiging. Jan Kooijman, die dus al eerder in Toren C te zien was, keek met een brede grijns terug op zijn gastrol. Hij moest in de vrije natuur met ontbloot bovenlijf een groep vrouwen instructies geven.

Ordinair

Mannen zijn altijd de losers in het programma, de hersenloze hunks. Paul, de geile ranger zonder shirt aan, dat was de rolomschrijving', vertelde hij aan Cornald Maas. Maike en Margôt legden in hetzelfde programma aan presentator uit dat ze wel even twijfelden of de blote torso van de gastacteur wel gepast was. „Is het niet te ordinair, te makkelijk? Maar uiteraard was de beslissing dat zijn giletje uit moest.”

Meer over