Marianne Zwagerman botst met Humberto Tan in RTL Late Night

Marianne Zwagerman zat maandagavond aan tafel in RTL Late Night, maar het scheelde niet veel of ze was tijdens de uitzending weggelopen.

Marianne Zwagerman schoof aan bij Humberto Tan om te praten over de 'muslim ban' van Donald Trump: het aangescherpte toelatingsbeleid in de Verenigde Staten. De rechtse schrijfster hamerde op 'de feiten', maar stuitte op veel weerstand aan de RTL Late Night-tafel. Ze kreeg het gevoel dat niemand haar liet uitpraten.

Donald Trump

Toen Marianne stelde dat we Trump niet kunnen vergelijken met Wilders, wees Humberto haar direct op Wilders' reactie op het inreisverbod: "Ho, ho! Hij geeft zelf aan: goed gedaan, Donald Trump. Alleen Saoedi-Arabië ontbreekt in het rijtje."

Weglopen

Marianne was not amused. "Als ik nooit mijn zin mag afmaken, kan ik nu ook gewoon weglopen. Dat vind ik ook goed", riep de opiniemaker. Humberto beet van zich af: "Als jij zegt het over de feiten te hebben, dan wijs ik je ook op een feit."

Femke Halsema

Naast Marianne waren onder meer vlogger Anna Nooshin en oud-politica Femke Halsema te gast om over de 'muslim ban' te praten. Ook met Femke Halsema botste Marianne flink:

Reageren