Alles is Muziek

Marieke Elsinga krijgt eigen muziekshow op RTL 4

19 januari 2023 14:20 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Marieke Elsinga was op televisie tot nu toe voornamelijk te zien als panellid bij muziekprogramma's maar nu wordt ze presentatrice van zo'n zelfde programma op RTL: Alles is Muziek

Je zou Alles is Muziek daarom best het echte presentatiedebuut kunnen noemen van Marieke. Het is bovendien de eerste tv-klus na haar zwangerschap. In Alles is Muziek strijden twee teams van BN'ers onder leiding van een teamcaptain in verschillende rondes tegen elkaar. Daarmee kunnen ze voorwerpen verdienen die ze in de finale nodig hebben om een bekend liedje na te spelen. 

RTL Boulevard

Het publiek (je kunt je hier opgeven) mag ook meedoen, zij bepalen welk optreden het beste was en dat team wint de aflevering. Wie de teamcaptains zijn, is nog niet bekend. Wel bekend is dat de opnamen in februari van start gaan. 

QMusic

Marieke maakte vorig jaar zomer bekend dat ze stopte bij RTL Boulevard omdat ze haar vleugels uit wilde slaan. Alles is Muziek is daarvan het eerste resultaat. Het is ook nog steeds de bedoeling dat Marieke terugkeert bij de ochtendshow van QMusic als co-host van Mattie Valk in Mattie en Marieke.

Meer over