Marieke Elsinga reageert op relatiegeruchten JayJay Boske

16 november 2017 13:26 | amusement | Door Televizier

© ANP

Marieke Elsinga zou het heel goed kunnen vinden met RTL-collega JayJay Boske. De winnares van de Televizier Talent Award reageert op de geruchten.

Het gerucht ging als een lopend vuurtje rond nadat Privé het bracht: JayJay en Marieke zouden sindskort een setje vormen, maar het stil houden omdat de relatie nog erg pril was. 

Single en kritisch

Het nieuws kwam ook wat uit de lucht vallen: daags voor Privé met de primeur kwam vertelde Marieke nog aan de glossy Vrouw dat ze tien jaar single is omdat ze hoge eisen stelt aan een mogelijke man: "Natuurlijk ben ik kritisch, want ik ben met alles in mijn leven kritisch. Dus waarom zou ik niet kritisch zijn op de man met wie ik de rest van mijn leven samen ben?”

Top 3

Boske maakte er op zijn beurt geen geheim van Marieke leuk te vinden, maar zijn eigen vriendin Iris Rulkens net even iets leuker. In een interview met FHM noemde de oud-rugbyprof afgelopen juni de wat hem betreft drie mooiste vrouwen van Nederland. Hij vond dat 'super awkward' om te doen, toch zette hij Elsinga op de derde plek, want: "Ze oogt vrolijk, oprecht, eerlijk en het lijkt me gewoon een heel toffe chick." Dat ze het goed kunnen vinden, bleek wel op deze instagramfoto die Boske begin september deelde.

Management

Maar Marieke's management maakte al snel een eind aan de geruchten: in een officieel statement worden de geruchten over een relatie naar het land der fabelen verwezen. Er speelt niets behalve vriendschappelijk contact tussen het tweetal. 

Lees ook: Marieke heeft óók geen relatie met Rick Brandsteder

Meer over