Marjolein Keuning en Robin Martens zijn Springlevend

Marjolein Keuning en Robin Martens keren na de zomerstop weer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat hebben zij bevestigd tegenover RTL Boulevard.

Wie de app Springlevend speelt, wist dit natuurlijk al lang. Zo konden fans via de app een filmpje bekijken waarin te zien is dat Rikki (Robin Martens) veilig landt. Ook was er een telefoongesprek te beluisteren tussen Jef en Maxime (Marjolein Keuning). Hierin vertelt Maxime dat er een ernstig ongeluk is gebeurd tijdens de parachutesprong.

Wie is er niet springlevend?

Dit beperkt het aantal mogelijke slachtoffers tot zeven. Wiet, Nina, Mike, Noud, Aysen, Nuran en Lorena zitten nog in de gevarenzone. Opvallend is dat Rik in het filmpje van Rikki weinig emotie toont wanneer hij zijn dochter troost. Zou Aysen dan ook veilig zijn?

Sabotage

Naast de vraag wie er is neergestort, wil natuurlijk ook iedereen weten wie dit heeft gedaan. Er zijn genoeg mogelijkheden; wij zetten er hier een aantal op een rijtje:

  • Ludo heeft de parachute van Mike laten saboteren om Nina tegen hem te beschermen. Of zou Lorena dit op haar geweten hebben? Aangezien Mike De Rozenboom van haar heeft afgepakt.
  • Aysen wilde duidelijk nog meer wraak op haar ex Bing. Hij kon op het laatste moment niet mee doen aan de sprong. Zou Aysen de verkeerde hebben gesaboteerd?
  • Nina heeft reden genoeg om Wiet te laten verdwijnen. Vorig jaar schoot Wiet nog in de rondte op Nina's bruiloft en dit jaar gaat ze vreemd met Nina's man Noud.

Het antwoord wordt op maandag 3 september onthult tijdens de seizoenspremière van GTST. App-gebruikers zullen al eerder weten wie er nog Springlevend zijn.

Reageren