Marjolein Keuning zag Wie Is De Mol? exit aankomen

5 februari 2016 14:06 | amusement | Door Televizier

De andere Wie is de Mol?-kandidaten waren stomverbaasd toen Marjolein Keuning een rood scherm zag. Zelf was de actrice echter absoluut niet verrast.

Bij Koffietijd blikte de vierde afvaller van Wie is de Mol? vrijdag uitgebreid maar voorzichtig terug op haar avontuur. 

Geen shock

Door haar wat onhandige en verdachte handelingen dachten de nodige deelnemers en vooral de kijkers dat Marjolein de Mol was. Maar ze keek heel gelaten toe toen het laptopscherm rood kleurde, in tegenstelling tot de rest. Marjolein: "Ze schrokken heel erg. Ik keek in Taeke's ogen en die keek zo geschokt. Ik had echt zoiets van: "het komt goed hoor, ik ga niet dood!". Ik was drukker met de anderen troosten dan dat ik zo geschokt was."

Voorgevoel

Marjolein had naar eigen zeggen al een voorgevoel na het maken van de test: "Toen we voor de uitslag samen waren zag ik het al aan Art z'n gezicht, ondanks z'n perfecte pokerface." Keuning verklaarde dat ze totaal op een verkeerd spoor zat in haar zoektocht naar de Mol. Toch wilde ze niet zeggen wie ze op dat moment als hoofdverdachte(n) had, omdat dit het 't spel zou kunnen beïnvloeden.

Vertrouwenspersonen

Wel kon Keuning verklappen dat ze, in strijd met de voorschriften, meer dan één vertrouwenspersoon had thuis. Niet alleen haar man Henk Poort maar ook hun twee puberdochters en haar oude vader waren op de hoogte van haar deelname. "Wel met toestemming van de productie hoor. En ze hebben allemaal al die tijd hun mond gehouden, ook de kinderen op school. Heel knap."

Meer over