Vervangers Chris en Margriet

Marlijn en Rop nieuwe presentatoren MolTalk

3 december 2019 17:15 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Een grote verrassing in Wie is de Mol?-land. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen gaan MolTalk verzorgen voor het nieuwe seizoen. Zij vervangen Chris Zegers en Margriet van der Linden die het de afgelopen drie jaar deden.

Natuurlijk zijn Marlijn en Rob -zoals altijd bij MolTalk- oud-deelnemers van Wie is de Mol?. Marlijn Weerdenburg was finalist in 2015 en Rop Verheijen was in 2016 de zesde afvaller. Net als in vorige jaren volgt MolTalk meteen na de aflevering van Wie is de Mol? en worden aldaar alle hints en theorieën besproken met ex-deelnemers. 

Rop en Marlijn

Rop en Marlijn hebben samen al lol, zo is te zien op de Instagrampost van Marlijn.

Chris en Margriet

Oud-presentatoren Chris Zegers en Margriet van der Linden hebben nog een afscheidsboodschap met een dikke vette hint: „Dit jaar is het 5 jaar geleden dat ons seizoen van Wie is de Mol? bovengronds ging, sindsdien heeft het blinde wezen ons niet meer losgelaten. Met een warm hart en vele dierbare herinneringen nemen we afscheid van onze vrolijke zaterdagavond met MolTalk. Veel succes Marlijn en Rop. Trust nobody! Nou ja, alleen ons... het is Anita Witzier!

Meer over