Foutje, bedankt

'Marlijn Weerdenburg verklapt winnaar De slimste mens'

25 augustus 2019 11:17 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Komende week valt de beslissing in De slimste mens. Vrijdag weten we wie zich mag kronen tot de slimste, maar Marlijn Weerdenburg lijkt dat al te weten.

Op Instagram deelde Marlijn een foto met kandidaat Paul de Munnik. Bij het kiekje schreef ze: "Hier speelde de slimste mens Paul de Munnik een gitaarrif voor mij op zijn air-guitar. Ik ben erg onder de indruk zoals je ziet." Het lijkt onschuldig, maar met de woorden 'de slimste mens' maakt ze nogal wat tongen los.

Sussen

"Spoil jij nou gewoon De slimste mens?", vraagt een volger. "Huh? Slimste mens? De winnaar is nog niet bekend, toch?", tikt een ander. Marlijn redde zich daarna uit de situatie door snel te sussen. "Nee joh, zou grappig zijn geweest!"

De slimste

De slimste mens start maandag de finaleweek. Rob Scheepers, Nina Weijers en Eveline van Rijswijk trappen als eerste af. Dinsdag is het de beurt aan Paul de Munnik, gevolgd door Bram Krikke, Rob Hadders en Kees van Amstel. Deze zeven strijden om de titel van 'De slimste'. Tenminste, dat doet Marlijn ons geloven. We gaan het zien!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Hier speelde de slimste mens @pauldemunnikofficial een gitaarriff voor mij op zijn air-guitar 🎸 Ik ben erg onder de indruk zoals je ziet.

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

Meer over