Marly van der Velden: "Deze aflevering zal de kijkers bijblijven"

1 juli 2016 11:44 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn/ RTL

Actrice Marly van der Velden, beter bekend als Nina Sanders uit Goede Tijden, Slechte Tijden, denkt dat de cliffhanger van dit jaar indruk zal maken op de kijkers. Dat vertelde ze in gesprek met het AD.

De jaarlijkse cliffhanger van GTST is vanavond te zien op RTL 4. Marly voelt geen extra druk voor deze uitzending, maar het wordt wel een spektakel. "Ik heb niet het idee dat ik zo'n moment meer mijn best moet doen", vertelt ze in het AD. "Al weet je wel dat deze aflevering de kijker bij zal blijven."

Nog spannender

In de laatste aflevering van het seizoen zal Nina, het personage van de actrice, trouwen met Bing (Everon Jackson Hooi). Volgens Marly hebben de schrijvers van de serie zich wederom van hun beste kant laten zien. "Elke keer denk ik: kan het nog spannender? En dan lukt het toch weer."

Lot

Hoe de bruiloft uitpakt voor Nina en Bing wilde de 28-jarige actrice niet prijsgeven. Alleen haar vriend weet wat de RTL 4-kijkers vanavond voorgeschoteld krijgen. "Bij Wie is de mol? mag je ook een vertrouwenspersoon hebben. En stel dat ik ontslagen ben en de schijn op zou moeten houden. Dat kan natuurlijk niet."

Nieuwe Tijden

De zomerstop van GTST wordt dit jaar voor het eerst gevuld met een spin-off van de soap. In Nieuwe Tijden zullen een aantal jonge castleden Meerdijk verruilen voor een studentenhuis in Utrecht. ook nieuwe personages maken hun opwachting. Nieuwe Tijden wordt in de zomer uitgezonden om 20.00 uur door RTL 4. 

Videoland

RTL 4 zendt de laatste GTST-aflevering van het seizoen vanavond uit, maar trouwe fans konden de cliffhanger eerder deze week al bekijken op Videoland, RTL XL of de Meerdijk App. De kijkers die tot vanavond moeten wachten, kunnen hieronder een promo bekijken.

Meer over