Marly van der Velden speculeert over GTST-moord Mike

13 september 2013 10:11 | amusement | Door Televizier

De zomercliffhanger van GTST dreunt nog steeds flink na in Meerdijk. De grote vraag is: wie heeft Mike vermoord? Marly van der Velden speculeert er op los.

Goede Tijden, Slechte Tijden is populairder dan ooit; avond na avond weet de soap verreweg de meeste kijkers te trekken. Gedurende de zomer werden de fans zoet gehouden met de app Springlevend, waarmee achterhaald kon worden wie de parachutesprong niet had overleefd. Uiteindelijk bleek Mike het ongelukkige slachtoffer te zijn.

Nina is hoofdverdachte

Nu is de grote vraag: wie heeft Mikes parachute gesaboteerd? Inmiddels is Nina Sanders (gespeeld door Marly van der Velden) hoofdverdachte in de zaak. In RTL Boulevard maakte ze zichzelf nog verder verdacht: "Het is heel spannend, heeft ze het gedaan ja of nee? Het zou heel goed kunnen."

Lucas heeft bewijs

Inmiddels lijkt soapbroer Ferry Doedens (Lucas Sanders in de serie) ervan overtuigd dat Nina de dader is: "Nina is op een beveiligingsvideo te zien met een tas, althans volgens Lucas, dus dat is een soort 'bewijs", aldus Marly.

Dubbele agenda

Toch hebben verschillende karakters een goed motief volgens de actrice: "iedereen heeft een dubbele agenda. Het kan dus iedereen zijn." Ze moedigt dan ook alle fans aan om trouw te blijven kijken, want volgens haar hebben mensen die vaak kijken het eerder door dan de minder trouwe kijker. "Je moet heel goed opletten en dan wordt het vanzelf duidelijk", vertelt ze.

Monica?

GTST zou GTST niet zijn als er geen onverwachte wending zou zijn. Sommige fans denken daarom dat Monica een parachute heeft gesaboteerd, zo meldt zappen.blog. Zij wilde eigenlijk van Bing af, omdat hij haar keihard heeft laten vallen toen ze vertelde een miskraam te hebben gehad.

Bing kon uiteindelijk niet springen, omdat hij in de gevangenis zat. Het is nu dus de vraag of Mike per ongeluk Bings parachute heeft gepakt. Of hebben de makers nog een andere plottwist bedacht?

Meer over