Eveline Stallaart vertelt

Dit is er veranderd in het nieuwe seizoen Married at First Sight

4 januari 2022 15:40 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL

Married at First Sight mag dan al jaren een succes zijn op tv-gebied, op romantisch vlak wil het met slechts twee koppels in zes seizoenen nog niet vlotten. Daarom is er in aanloop naar het zevende seizoen flink wat veranderd, zo vertelt seksuoloog Eveline Stallaart vandaag in De Telegraaf.

Eén verandering verklapte Carlo Boszhard eerder al in zijn column op Televizier: er wordt vanaf moment één getrouwd! 

Lees meer: Carlo Boszhard verklapt dat er dit seizoen meteen getrouwd wordt in Married at First Sight 

Married at First Sight

Toch is dat niet de enige aanpassing. Eveline Stallaart, die als seksuloog al seizoenen lang betrokken is bij Married at First Sight, verklapte ook dat het team van experts op de schop moest. "Normaal zaten wij als experts allemaal een beetje op hetzelfde werkvlak: psychotherapie en relatietherapie. Nu hebben we meer ons eigen hokje. En naast psychologie en matchmaking ook biologie", geeft ze alvast een tipje van de sluier weg.

Eveline Stallaart

Daarnaast is er ruim de tijd genomen om de kandidaten flink onder de loep te nemen. "Meer dan ooit hebben we de tijd gekregen om de kandidaten te bestuderen om ze mee te maken en ze te analyseren. Daar ontbrak het aan in de afgelopen jaren", geeft Eveline toe. "Want wie doet er mee om echt de liefde te vinden en wie wil meedoen aan een tv-programma? Daar wil je meer tijd voor hebben zodat mensen niet de kans krijgen om sociaal wenselijk te antwoorden."

Of het de experts inderdaad is gelukt om matches te vormen, zie je vanaf vanavond om 20:30 uur wekelijks op RTL4

Meer over