Oh oh

Married at First Sight-deelnemers gespot op Tinder

27 Mei 2019 11:32 | amusement | Door Irma Tomas

© Instagram
De nieuwe experts van Married at first sight lijken nog weinig gelukkig in hun matches voor het programma. Een tweetal kandidaten is zelfs al gesignaleerd op Tinder.

In de aflevering van zondag was te zien dat het huwelijk van Ronald en Monique nu al op de klippen is gelopen. Ronald wilde niks meer van Monique weten nadat zij hem afwees en zich daarna bedacht. Maar er hangen meer donderwolken boven de bruidsparen.

Pascal en Mirjam

Tussen Pascal en Mirjam gaat het op televisie nog best aardig. Pascal moet zich inhouden om Mirjam niet af te schrikken met zijn enthousiasme, maar verder is er nog geen vuiltje aan de lucht. Of wel. Twitteraar Sam heeft slecht nieuws voor alle romantici onder ons. Hij kwam Mirjam tegen op datingsite Tinder. En over het algemeen is dat een slecht teken voor een huwelijk.

Nick en Maxime

Nick en Maxime lijken tot nu toe lekker te gaan, maar ook over het blonde paardenmeisje en de nog thuiswonende Nick is er slecht nieuws. Wij vernamen uit betrouwbare bron dat ook Nick zijn toevlucht heeft gezocht tot Tinder.

Joost en Milly

Dan blijven er nog twee Married at first sight-bruidsparen over. Joost en Milly kunnen het tot nu toe prima met elkaar vinden, maar een vonk ontbreekt nog en hetzelfde geldt voor Peter en Paul. Nog twee afleveringen te gaan...

De kandidaten hielden recentelijk een reünie maar daar valt niet veel uit af te leiden.

Meer over