en 6 stellen

Married at First Sight straks twee keer per week

16 December 2019 12:01 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
RTL 4 zet groots in op Married at first sight. Het trouwprogramma wordt vanaf 6 januari twee keer per week uitgezonden. En er stappen dit seizoen niet vijf maar zes stellen in het huwelijksbootje. 

Married at first sight wordt op maandag en dinsdagavond primetime op RTL 4 uitgezonden. Dat is een opvallende keuze van de zender, maar blijkbaar verwachten ze veel goeds van dit nieuwe seizoen met Carlo Boszhard als presentator. De eerste aflevering op maandag is ook nog eens een dubbele, we gaan dus hard door dit seizoen heen. 

Lesbisch koppel

In dit nieuwe seizoen trouwen er voor het eerst zes stellen in plaats van de gebruikelijke vijf. Het gaat om vier hetero-koppels, een homokoppel en een lesbisch koppel. Het damesstel is een primeur voor Married at first sight

Dramatisch seizoen 

Voor het overige blijft alles bij het oude: ze worden gekoppeld door de experts, trouwen zonder dat ze elkaar ooit eerder zagen, gaan op huwelijksreis en bij terugkomst verplicht samenwonen. Daarna mogen ze beslissen of ze bij elkaar willen blijven of scheiden. Vorig jaar was een dramatisch seizoen, geen van de stellen is nog bij elkaar. 

Married at first sight is vanaf maandag 6 januari op maandag- én dinsdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over