De Bundy's zijn terug

Married With Children maakt doorstart als animatieserie

14 mei 2022 09:32 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP Kippa
Een verrassende reboot van een tv-klassieker: de cast van Married with children is gestrikt voor een tekenfilmversie van hun kijkcijferhit uit de jaren 80 en 90.

Al Bundy, zijn vrouw Peggy en de kinderen Bud en Kelly waren van 1987 tot 1998 wereldwijd te zien. Bijna 25 jaar na het slot van de hitserie lijken de Bundy's een comeback te gaan maken.

Oorspronkelijke cast

Entertainmentsite Deadline meldt dat de makers van Family Guy werken aan een geanimeerde reboot van Married with children. Oorspronkelijke castleden Ed 'Al' O'Neill, Katey 'Peggy' Sagal, Christina 'Kelly' Applegate en David 'Bud' Faustino hebben hun medewerking al toegezegd. Er zou buitengewoon veel interesse zijn in het project dat al meer dan een jaar in ontwikkeling is.

Controverse

De bedenkers zouden de serie bij voorkeur maken bij een streamingsdiensten als Netflix en Amazon Prime waar makers meer creatieve vrijheid hebben en de grenzen kunnen opzoeken. Married with children is van oudsher bekend als een van de meest baanbrekende comedyseries waarin niet bepaald zachtzinnig werd omgesprongen met minderheidsgroepen. 

Meer over