Honger doet rare dingen met je

Mars-gate bij Expeditie Robinson. Welke BN'er bevredigde cameraman?

15 november 2021 18:13 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Britt Dekker is nogal eens goed voor een nieuwtje en de laatste bom die de presentatrice dropte is een flinke. In Media Inside vertelde ze dat ze een vrouwelijke BN'er kent die tijdens Expeditie Robinson een cameraman oraal bevredigde in ruil voor een Mars.

Sindsdien wil iedereen weten wie toch die vrouwelijke BN'er was. Eerst gingen er stemmen op dat het Sylvana IJsselmuiden zou zijn, maar volgens Sylvana zelf doet dit verhaal al heel lang de ronde en zou het gaan om een kandidate van 7 jaar geleden. 

Werk van maken

RTL zegt in een reactie tegen de ANP dat het verhaal bij hen onbekend was: "We hebben het bij de producent gecheckt en het verhaal is zowel bij hen als bij ons totaal onbekend.
Maar als iemand van de kandidaten ooit zoiets heeft meegemaakt, vragen wij diegene zich te melden. Wij hebben hier uitgebreide protocollen voor en zullen er dan zeker werk van maken."
 

Wie was het?

Mediacourant zocht al uit dat deze vrouwen zich zeven jaar geleden lieten uithongeren op een onbewoond eiland: Krystl Pullens, Lobke Berkhout, Dominik Wlodzimierz Groot, Sabrina Starke, Anouk Maas, Nadia Poeschmann, Lone van Roosendaal, Juliette van Ardenne, Ancilla Tillia en Coosje Smid.

Meer over