Googelen

Martien Meiland en Britt Dekker op vingers getikt door SBS

21 april 2021 10:20 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© KIJK.nl

Martien Meiland zit samen met Britt Dekker in het programma Wie van de drie. Het televisieduo bereidt zich zo goed voor op de opnames dat ze meer dan eens een boze mail van SBS hebben ontvangen.

Britt Dekker is zoals altijd een lekkere flapuit. "Wij krijgen dus altijd op ons flikker, omdat we ons te goed voorbereiden. We mogen dus niet meer googelen en nu is Martien als een kleuter apart geroepen. Moest hij op een bankje zitten en al zijn vragen laten controleren.”

Lak aan

Martien, die in 2019 de Gouden Televizier-Ring won met Chateau Meiland, snapt niks van de kritiek van zijn werkgever. "Ik zei tegen die man: wat lult u nou? Ik word hier heel goed voor betaald. Dan wil je goed beslagen ten ijs komen. Wij hebben daar lak aan", zei Martien in zijn eigen realityserie.

Appen

Volgens Martien (59) en Britt (29) krijgen ze wekelijks een schrijven van SBS. "We krijgen elke zondag een mail dat we moeten stoppen met googelen. Dan appen we iedere zondagavond: 'Heb je ook die boze mail gehad?'"

Kijkcijfers

Wie van de drie is bij SBS6 net zo'n kijkcijfertopper als Chateau Meiland. Het programma, waarvan Wendy van Dijk de presentatie voor haar rekening neemt, is steevast goed voor meer dan een miljoen kijkers.

Meer over