Veel op tv

Martien Meiland niet bang voor overkill

Realityster Martien Meiland is niet bang voor een overkill van zijn persoon op televisie. "Als mensen me zat zijn, houdt het op."
Met de succesvolle realityshow Chateau Meiland op SBS 6, deelname aan Ranking the Stars op RTL 5 en het eigen SBS 6-programma Cash or trash in aantocht, is er bijna geen ontkomen meer aan Martien Meiland. De markante tv-persoonlijkheid is overal. Zeker nu zijn Chateau Meiland ook nog eens genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring 2019.

Overkill Meiland 

Bang voor een overkill is de 58-jarige Meiland echter niet. In het NPO Radio 1-programma De Perstribune zei hij zondag: “Overkill? Nee hoor. Als mensen me zat zijn, dan houdt het op. Ja, dat is toch zo? Het gaat zoals het gaat en ik geniet er allemaal enorm van. En als het over is, dan is het over.”

Televizier-Ring 

Chateau Meiland is samen met Expeditie Robsinson (RTL 5) en Beste Zangers (Avrotros) genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. De uitreiking is op woensdag 9 oktober te zien op NPO 1. Het nieuwe Cash or Trash start op maandag 23 oktober bij SBS 6. Hierin proberen mensen oude spulletjes te verkopen aan handelaars.

Meer over: