Wat goéééd!

Martien Meiland maakt een verrassende carrièreswitch

28 mei 2021 10:27 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© William Rutten
Klusser, kasteelheer, realityster en presentator: Martien Meiland heeft al aardig wat op zijn cv staan. En hij mag binnenkort ook nog acteur aan dit lijstje toevoegen. Hij onthult namelijk groot nieuws.

Aan Shownieuws laat Martien weten dat hij binnenkort op het witte doek te zien zal zijn. "Ik krijg een rol, een hele leuke rol", vertelt hij enthousiast, terwijl hij naast producent Lucio Messercola op de bank zit. 

Niks verklappen

Hij mag helaas nog niks over de film of zijn rol verklappen. Het enige wat we weten, is dat de film dus geproduceerd zal worden door Lucio Messercola. "Ik ga er verder nog niks over vertellen, want dat moet een verrassing blijven", zegt de ster uit Chateau Meiland. Dat wordt later allemaal bekend gemaakt."  

Sinterklaasfilm

Albert Verlinde, één van de presentatoren van Shownieuws, denkt wel te weten over wat voor film dit gaat. Hij kent Lucio Messercola namelijk. "Op het moment dat ik dit nieuws hoorde zei ik meteen: ja dan is het een Sinterklaasfilm, dat kan niet anders", vertelt hij. "Het zou mij dus niks verbazen als Martien opduikt in een Sinterklaasfilm. Ik denk niet dat hij dan een bouwvakker is, ik denk wel dat het een rol is die op zijn lijf is geschreven." Misschien een kasteelheer? Of komt een piet bij hem winkelen?

Maar het kan natuurlijk ook een andere film zijn. Dezelfde producent is namelijk bezig met de comedy Casa Coco, dus wellicht duikt Martien daar in op. We zullen nog even geduld moeten hebben. 

Meer over