Puur platonisch...

Martien uit Ik Vertrek opnieuw getrouwd met ex-vrouw

23 Januari 2019 13:34 | amusement | Door Jef Willemsen

© AVROTROS
Martien Meiland is opnieuw getrouwd met zijn ex-vrouw Erica Renkema. Het stel, bekend van Ik vertrek, blijkt ondanks zijn coming out en hun scheiding toch niet zonder elkaar te kunnen.

Die opmerkelijke onthulling deed Martien in gesprek met Weekend.

Bed & breakfast

Martien, Erica en hun twee dochters kregen landelijke bekendheid door hun deelname in Ik vertrek waarin was te zien hoe ze een bed en breakfast in Frankrijk runden. Uiteindelijk liep de relatie stuk en keerde de familie terug naar Nederland waar Martien tot het inzicht kwam dat hij toch echt op mannen viel. Sindsdien werkte hij in een interieurzaak in Noordwijk en was hij sporadisch op televisie te zien.

Soulmates

Maar de band met Erica bleek zo sterk dat ze begin dit jaar opnieuw getrouwd zijn. Volgens Martien zijn ze nog altijd soulmates, al is de relatie puur platonisch: "Ik kan niet zonder Erica en zij kan niet zonder mij."

SBS-realitysoap

Martien verklapt in Weekend ook dat er mogelijk een nieuw tv-avontuur lonkt. Samen met Erica en dochter Maxime vertrekt hij binnenkort naar Frankrijk om daar een chambres d'hôtes te starten. SBS zou interesse hebben dat avontuur te volgen in een zesdelige realityserie. De zender kon dit nog niet bevestigen.

Meer over