Talentenjacht

Martijn Krabbé vindt het niet erg te stoppen bij The Voice

21 februari 2019 10:20 | amusement | Door Televizier

© William Rutten
Als Martijn Krabbé zou moeten stoppen met de presentatie van The Voice of Holland, zou zijn wereld niet instorten. "Ik zou het niet erg vinden om te stoppen, al zou daar wel iets tegenover moeten staan."

In een interview met het AD voorspelt Krabbé dat The Voice voorlopig niet naar SBS zal gaan. "Voor zover ik kan inschatten is de kans heel groot dat The Voice de komende twee, drie jaar gewoon bij RTL te zien is. Daarna is de vraag: wil RTL nog zoveel geld uitgeven aan The Voice."

Presenteren

Dat er iets gaat veranderen is zeker, want co-host Wendy van Dijk vertrekt naar Talpa. Krabbé weet nog niet hoe zijn toekomst eruit gaat zien. "Er zijn verschillende combinaties denkbaar, maar RTL moet zeker openstaan voor vernieuwing. Niet alleen bij de coaches, ook bij de presentatie. Ik ben gevraagd de zomerse periode vrij te houden. Ik weet alleen nog niet welke ik ga doen: The voice of HollandKids, Senior of allemaal."

En als 'ie weg moet, is dat ook niet heel erg. "Ik ben niet zo afhankelijk van The Voice als de mensen misschien denken."

Meer over