Martijn Krabbé aan de slag als jurylid nieuwe Idols

1 januari 2016 11:57 | amusement | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Martijn Krabbé is een van de nieuwe juryleden van Idols. Met dat nieuwtje sloot Humberto Tan zijn oudejaarsshow af.

In de laatste minuten van de speciale oudejaarsavondaflevering van RTL Late Night onthulde Humberto dat tafelgast Martijn Krabbé (47) jurylid wordt bij het nieuwe Idols dat komend voorjaar te zien is op RTL 5.

Opmerkelijk

De keus voor Krabbé is opmerkelijk te noemen, hij heeft namelijk geen enkele muzikale achtergrond behalve dan als presentator van talentenjachten. Naast The Voice of Holland en The Voice Kids presenteerde hij  X-Factor en ook de laatste seizoenen van Idols tussen 2006 en 2008. Martijn heeft er desondanks zin in. Hij verheugt zich er naar eigen zeggen op eindelijk écht te kunnen zeggen wat hij denkt.

"Ook Jamai in Idols jury"

Behalve Martijn zijn er nog geen andere juryleden bekend. Volgens de Telegraaf gaan er geruchten dat Jamai Loman, winnaar van de allereerste Idols, ook is benaderd voor de positie. Eind 2014 gaf de zanger toe zich te willen gaan focusen op zijn rol als presentator. Momenteel is Jamai actief als backstage verslaggever bij The Voice of Holland.

"Freakshow"

Tijdens een bezoekje aan Carlo's TV Café onthulde presentator Ruben Nicolai dat de Idols auditierondes net als voorheen weer een freakshow worden. In het verleden kwamen hordes, niet door gebrek aan talent gehinderde, kandidaten auditie doen. "We bieden iedereen een podium", aldus Nicolai.

De opnames van Idols gaan deze maand van start.

Meer over