Op de zaterdagavond

Martijn Krabbé en Jelka van Houten presenteren samen nieuwe spelshow

13 oktober 2023 09:15 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL Boulevard
Een verrassend nieuw presentatieduo is ontstaan, want Martijn Krabbé gaat samen met Jelka van Houten een spelprogramma presenteren. Van Houten deed dat nog niet eerder voor RTL4.

All Against 1

De nieuwe RTL4-spelshow heeft de naam All Against 1. Tegen RTL Boulevard vertelt het kersverse presentatieduo meer over wat het programma inhoudt. ‘’Het is een quiz waarbij één hoofdpersoon het opneemt tegen mensen met een app, dus kijkers. Het is zegmaar in je eentje tegen de rest van Nederland’’, vertelt Martijn erover. ‘’Jij bent echt met de kandidaat bezig en ik ben meer op het veld.’’, zegt Jelka tegen Martijn.

De kandidaat en de spelers in de app hebben de taak om de uitkomst van bijzondere experimenten in te schatten. Krabbé verklapt alvast meer over wat kijkers kunnen verwachten van de nieuwe live spelshow. ‘’Het is ouderwets, vintage, knotsgek, zaterdagavond, familieamusement.’’

Jelka van Houten

Onlangs was Jelka nog te zien met haar eerste eigen klusprogramma Jelka Op Eigen Houtje, dat werd uitgezonden op Net5. Binnenkort mag ze dus haar presentatietalent laten zien op RTL4. Dat is een primeur, want van Houten heeft nog geen andere RTL4-presentatieklussen op haar naam staan. Dat in tegenstelling tot Krabbé, die al tal van programma’s voor de zender gepresenteerd heeft.

Hieronder is het interview van Martijn en Jelka met RTL Boulevard te bekijken.

All Against 1 is vanaf zaterdag 11 november iedere zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4 te zien.

Meer over