Aanmelden nu mogelijk

Martijn Krabbé kondigt spin-off van Uitstel van Executie aan

12 juli 2023 13:14 | amusement | Door Tessa Kok

© Jasper Suyk

Goed nieuws voor de fans van het woonprogramma Uitstel van Executie, want er komt een spin-off aan! Een aantal maanden geleden was de laatste aflevering van het tv-programma te zien, maar Martijn Krabbé lijkt er toch niet helemaal afscheid van te kunnen nemen.

Dat er een spin-off van de woningshow komt, laat de presentator woensdag weten via zijn productiebedrijf Wise Monkeys. 

Uitstel van Executie: Met Raad en Daad

He nieuwe tv-project krijgt de naam Uitstel van Executie: Met Raad en Daad. Op de stories van de social media pagina van Wise Monkeys zegt Martijn er het volgende over: "In mijn nieuwe tv-project Uitstel van Executie: Met Raad en Daad, ga ik samen met de vertrouwde gezichten van team Uitstel van Executie-om steeds op één plek in 72 uur zoveel mogelijk woonproblemen op te lossen.''

Vanuit de vertrouwde bouwkeet gaat het team als een ware ombudsman op woongebied een verwoede poging wagen om mensen in één gemeente te ontzorgen. Bouwkundige Duncan Abrahams, budgetcoach Eef van Opdorp en Alex van Keulen zijn in het nieuwe programma weer van de partij. 

Aanmelden nu mogelijk

Ben jij of ken jij iemand met een woon-, huis-, buren- en/of financieel probleem? Opgeven voor het woonprogramma is vanaf nu mogelijk. Aanmelden doe je hier. Het nieuwe programma wordt uitgezonden op RTL4. Wanneer de reeks begint, is nog niet bekend.

Meer over