Martine Bijl niet in 4e seizoen Heel Holland Bakt

Helaas geen Martine Bijl in het vierde seizoen van Heel Holland Bakt. MAX gaat op zoek naar een tijdelijke vervanger voor de onvervangbare presentatrice.

Vanochtend meldde Privé nog zeker te weten dat Martine Bijl (67) deze zomer gewoon weer paraat zou zijn voor het nieuwe seizoen, maar volgens echtgenoot Berend Boudewijn is het tegendeel waar. „Martine Bijl heeft tot haar spijt moeten besluiten om haar presentatiewerkzaamheden uit te stellen tot na de beëindiging van haar therapieën. Die vergen bij haar ziekte (Sub Arachnoïdale Bloeding) veel tijd. Daarom kan zij deze zomer niet meewerken aan de opnames van Heel Holland Bakt.”

Medeleven

Volgens Berend Boudewijn heeft Martine er alles aan gedaan om op tijd fit te zijn, maar is het net niet gelukt. „Het lichaam laat zich nu eenmaal niet dwingen. Als ze bepaalde grenzen overschrijdt, is dat nadelig voor haar genezing. We hopen allemaal dat ze de gelegenheid krijgt om in alle rust te doen wat ze doen moet. Ook wil Martine iedereen nog eens bedanken die, op welke manier dan ook, een blijk van medeleven heeft gestuurd.”

Tuttenprogramma

Martine Bijl zorgde er zo'n beetje eigenhandig voor dat Heel Holland Bakt geen tuttenprogramma werd maar juist humorvol met een vleugje sarcasme.

MAX gaat op zoek naar een tijdelijke vervangster. Jurylid Janny van der Heijden liet eerder al weten dat zij de bakshow niet wil presenteren. 

Lees ook:
Martine Bijl voor het eerst in het openbaar 

 

Meer over:

Reageren