Marvin uit Temptation Island de bak in

7 maart 2016 13:20 | amusement | Door Televizier

Marvin uit Temptation Island heeft afgelopen weekend een paar uur in een Belgische cel doorgebracht. De vreemdganger vluchtte na een ongeluk. 

Op televisie maakte Marvin de afgelopen weken al geen goede beurt met zijn dronken vreemgangpraktijken in Temptation Island. En dat drank meer kapot maakt dan je lief is, werd dit weekend temeer duidelijk toen Marvin (23) na een avondje stappen in Brugge in kennelijke staat met zijn Audi tegen een geparkeerde auto botste. Toen de eigenaar dreigde de politie te bellen, smeerde Marvin ’m.

Diefstallen

Een paar uur later onderschepte de Belgische politie Marvin alsnog in zijn auto, zijn blaastest was positief en dus mocht de Vlaming meteen mee naar het bureau alwaar hij nog meer op zijn kerfstok bleek te hebben. De politie: „Hij had een paar openstaande dossiers rond diefstallen in andere politiezones.” Na 2,5 uur mocht Marvin weer naar huis, hij zal nog voor moeten komen voor rijden onder invloed en het veroorzaken van de schade. 

Seks

In Temptation Island baarde Marvin opzien toen hij -tot groot verdriet van zijn vriendin Louise- voor het oog van de camera de liefdesdaad bedreef met een van de verleidsters. Aan het eind van de aflevering dreigde Marvin naar huis te gaan, maar dat deed hij uiteindelijk niet. Of Marvin en Louise nog steeds een stel zijn, is niet bekend.

Meer over