'Kippenvel'

Massa is Kassa-ster Nicol haalt uit naar René Le Blanc

25 augustus 2021 10:55 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
René Le Blanc heeft vele fans in binnen- en buitenland, maar zijn SBS-collega Nicol Kremers kan de ster van Ik geloof in mij niet uitstaan.

In een interview met Veronica Superguide doet 'Ons Nicol' zoals ze te boek staat in de realityserie Massa is kassa een boekje open over haar kijkgewoontes.

Televisie uit

Kremers mist geen aflevering van 'haar' Massa is kassa maar blijkt geen fan te zijn van die andere populaire SBS-realityserie Ik geloof in mij. Vooral volkszanger René Le Blanc kan ze heel slecht verdragen: "Als René le Blanc in beeld komt, zet ik de tv meteen uit. Dan krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Geen idee waarom, maar ik kan niet naar die man kijken."

Massa is Kassa seizoen 4

Nicol krijgt zelf ook heel veel negativiteit over zich heen door haar deelname in Massa is kassa. Ze houdt daarom bewust haar vier kindere uit de serie: "Ik wil ze niet confronteren met de felle mening van heel Nederland. Dat blijft zo, maar kijkers gaan wel wat meer van mij zien en ook van mij als moeder. Want ja: ik zorg echt wel voor de kinderen, ook al zag je dat tot nu toe niet in de serie. Ze worden echt niet zomaar ergens gedumpt."

Massa is kassa is vanaf dinsdag 31 augustus te zien bij SBS 6.

Meer over