Bewust buiten beeld

Massa is Kassa-ster Nicol onthult waar haar kinderen zijn

24 juni 2021 09:32 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS 6
Het is een vraag die fans van Familie Gillis: Massa is kassa al drie seizoenen bezig houdt: waar zijn de kinderen van Nicol toch? Op YouTube geeft de realityster tekst en uitleg over haar kroost.

Voordat ze Peter Gillis leerde kennen en bekend werd als 'ons Nicol' in Massa is kassa had Nicol Kremers een heel ander leven én vier kinderen.  

Nanny

In de eerste afleveringen van Massa is kassa kwamen de kids in een flits kort en onherkenbaar in beeld. Sindsdien ontbreekt van hen ieder spoor. Het lijkt net of Nicol niet zelf voor haar kroost zorgt, zeker omdat ze in de realityserie ook toegeeft geregeld gebruik te maken van een nanny. 

Co-ouderschap

In een interview met YouTube-kanaal Pure Luxe vertelt Peter Gillis dat Nicol co-ouderschap met haar ex-partner heeft waardoor de kindjes om de week bij hun vader wonen. Als ze niet bij Nicols ex zijn, leven ze in Peters riante Vlaamse villa waar ze een eigen vleugel tot hun beschikking hebben. Daar mag bewust niet gefilmd worden door de camera's van de SBS-serie. 

Kinderkamers

De bovenverdieping van de villa is ook off limits voor de camera's. Nicol maakt voor Pure Luxe een uitzondering en geeft een rondleiding. Ze laat de slaapkamers van haar vier zoons zien die ze zelf hebben mogen inrichten. De oudste is tien en woont permanent bij Peter, de één na oudste is zes en haar twee jongste zonen zijn vier en drie jaar. De kinderen hebben naast een riante slaapkamer ook een eigen badkamer tot hun beschikking. 

Meer over